Accountant – Amsterdam

Organisatie

Onze opdrachtgever is een Accountancykantoor die hun dienstverlening vooral gericht heeft op de middelgrote ondernemingen. Het is een mooi bedrijf waar de kernwaarden proactief, veelzijdig, transparant en betrokkenheid op van toepassing zijn. Ze zijn gevestigd in de Amsterdamse regio. Voor deze organisatie zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar een:


Assistent Accountant

          24-32-40 uur

                  ‘‘Een functie met veel diversiteit”’

Functie

Ben jij de persoon die ervan houdt om niet elke dag dezelfde administratie voor je te hebben en vind je het een uitdaging om zeer secuur alles goed op orde te hebben voor de klanten die je vertegenwoordigt? Dan hebben wij die uitdaging voor jou! In deze mooie organisatie ben jij in staat om zelfstandig werkzaamheden ten behoeve van financiële administraties en jaarrekeningen uit te voeren en behandel je met begeleiding van een ervaren collega meer gecompliceerde opdrachten. Je bewaakt de voortgang en signaleert tijdig waar knelpunten en/of adviesbehoeften liggen. Ook zal je in deze functie regelmatig contact met klanten hebben.

Functie-eisen

Je beschikt over een relevant mbo-diploma en hebt werkervaring als Financieel Administratief Medewerker. Tevens beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Tot slot ben je proactief, gestructureerd en systematisch en ben je creatief in het zoeken van oplossingen.

Aanbod

Je krijgt een leuke baan in een bedrijf dat groot genoeg is om leuke uitdagingen te hebben. Zowel parttime- als een fulltime dienstverband is bespreekbaar en er wordt een marktconform salaris aangeboden.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Al sinds eind jaren 90 zijn wij actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Solliciteren naar de functie van Financial Controller kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4530. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.