Financieel Medewerker – Hilversum

Organisatie

“Werken met heel je hart, geeft de beste voldoening”

Soms zijn er van die organisaties, waar je alleen maar warme gevoelens bij krijgt. Zij brengen geluk bij anderen, als dit door omstandigheden, niet zomaar vanzelfsprekend is. Denk maar eens aan medische zorgen en daardoor zorgen voor de toekomst. Daar is kracht en moed nodig! Precies op de juiste plek en moment. Jij, als mens met een hart van goud, weet hoe belangrijk het is, om daaraan bij te kunnen dragen in een hartverwarmende organisatie. Wij, Holland Talent Group, toveren jouw meelevende blik nu om, in een grote glimlach, want deze opdrachtgever, zoekt een:

Financieel administratief medewerker (32 uur)

Functie

“Dankjewel”, heeft hier een hele grote betekenis!

Met alleen dankjewel zeggen, ben je natuurlijk nog niet klaar. De organisatie heeft, in 33 jaar, een groot netwerk opgebouwd met particuliere en zakelijke donateurs. Deze inkomstenstromen en bankafschriften, verwerk je in het CRM-systeem, de laatste ook in het financiële systeem.

Het succes van deze organisatie, is te danken aan externe relaties, die begrijpen waar het in het leven écht om gaat. Dat is een warm bad, dus jij onderhoudt professioneel en met sympathie de contacten met deze toppers. De daaruit voortkomende taken, begrijp je en daarnaar handel je als vanzelfsprekend.

Het team van mensen die de marketing op zich nemen, help je door de administratieve werkzaamheden voor ze uit te voeren.

Je ondersteunt de financiële administratie en je denkt mee met werkprocessen.

Functie-eisen

Wij wensen jou toe, dat het matcht!

Eigenlijk gunnen we het je heel erg. Wij weten namelijk zeker, dat jij hier niet meer weg wil. De mensen zijn enthousiast en zien en handelen in kleine dingen, die groots doen.

Jij kunt hier ook groots doen, door de skills die je meebrengt en de drive die deze organisatie, het beste in jou naar boven haalt.

Waarmee ga jij en wil jij het verschil maken? Met onderstaande toch zeker!

• Je hebt ervaring opgedaan, met een CRM-systeem, bij voorkeur Microsoft Dynamics 365.

• Een afgeronde mbo-opleiding, richting financiële administratie of vergelijkbaar, heb jij in je broekzak.

• Financiën en administratie, je loopt ermee weg, want je kent het vanuit de praktijk.

• Het is heel bijzonder, maar als je al ervaring hebt op het gebied van donateurs, dan is dat helemaal fijn.

• Je bent Excellent in Excel en overige Office van Microsoft.


“Resultaat is de glimlach, om wie het werkelijk gaat”

Die begrijp je als geen ander. Dan pas jij helemaal in het profiel. Dat voor deze vaardigheden het heel erg belangrijk is, dat jij vriendelijk, gedreven, zelfstandig en goed kunt communiceren, voegt voor jou niets meer toe, want dat BEN JIJ!

Aanbod

Ze zijn heel lief, ook voor jou. Je krijgt voor je inzet een heleboel terug:

• Een salaris van € 2.400 – € 2.600 per maand, uitgaande van een fulltime dienstverband.

• Je reiskosten voor het reizen met het openbaar vervoer, worden volledig vergoed. Voor de reiskosten met eigen auto, ontvang je € 0,21 per km.

• Jaarlijks heb je recht op 27 vakantiedagen, op basis van een 5-daagse werkweek. Reken ze zelf even om, daar ben je goed in!

• Een gunstige pensioenregeling bij Pensioenverzekering Zwitserleven.

• Veel ruimte voor opleiding & ontwikkeling, zoals onbeperkt gebruik van het trainingsplatform Goodhabitz.


De organisatie groeit en maakt hele mooie afspraken met donateurs. Ze zijn betrokken en er heerst een informele sfeer. Met enorme power, maken zij hele mooie dingen waar!

De medewerkers zijn jong, zelfsturend en gezellig. Dat laatste is wel handig, want je gaat regelmatig met ze op stap en een borrel drinken.

In eerste instantie krijg je een jaarcontract. Geen probleem voor jou, want met jouw charmes en inzet, laten ze je niet meer los.

Inlichtingen

Wij zijn stil, want het is zo mooi, wat deze organisatie betekent.

Kom jij even reuring brengen? Dan praten we door over deze prachtige kans.

Mail je CV naar joost@hollandtalentgroup.com.

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.