Financieel Administratief Medewerker Starter – SCHIPHOL

Organisatie

Onze opdrachtgever is een vastgoedonderneming gevestigd op Schiphol. Hier werken 70 jonge collega’s en samen met het Finance team ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Voor onze opdrachtgever zijn wij, Holland Talent Group, op zoek naar  een

Crediteuren Medewerker met SAP ervaring 

Functie

Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie. Je onderhoudt contact met diverse stakeholders zoals de huurrelaties, leveranciers en interne klanten. Je houdt ook (gedeeltelijk) de grootboekadministratie bij. Tot slot rapporteer je aan de Head of Finance & Control.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau richting Bedrijfsadministratie en je hebt binnen de financiële administratie relevante werkervaring en de ambitie om van deze functie een succes te maken. Tevens ben jij nauwkeurig, vrolijk en een zelfstarter. Tot slot herken jij jezelf in de aanpakker met een hands on mentaliteit vol positieve energie.

Aanbod

Naast deze uitdagende en inspirerende baan kom je te werken bij een ambitieus beursgenoteerd bedrijf met leuke (jonge) collega’s. Jouw inzet is bepalend voor je verdere werkzaamheden op de administratie. Onze opdrachtgever biedt een marktconform salaris en de daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden oa een bonusregeling(8%), premievrijpensioen, 30 vakantiedagen en vergoeding van een sport abonnement. De functie is voor32-40 uur en jouw werkplek is op 1 van de mooiste plekken op Schiphol.

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een krachtige bundeling van uiteenlopende specialismen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onze verschillende specialismen vormen de fundering van de organisatie. Een uitgebalanceerde multidisciplinaire samenwerking in één groep geeft, door jarenlange ervaring, kracht, continuïteit en een breed arsenaal aan oplossingen.

Solliciteren naar de functie van Financieel Medewerker kan eenvoudig door je CV te mailen naar joost@hollandtalentgroup.com onder vermelding van referentie 4656. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Joost van der Kaa, Consultant Finance, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.