Directie Algemeen – Leiden

Organisatie

HTG Executive Search legt, net als bij de Holland Talent Group, de focus op Finance!

Binnen dit label richt HTG Executive Search zich uitsluitend op Directie- en MT leden (vanaf zo’n 80K) voor het (groot) MKB. Niet alleen op het vlak van Finance, maar ook andere vakgebieden. Doordat de Holland Talent Group al sinds 1999 o.a. actief is in deze markt, heeft zij al een mooie database van beschikbare en gesproken kandidaten. Met dit exclusieve label en met bijzondere aantrekkelijke voorwaarden, biedt dit voor de klant en kandidaat een aantrekkelijk perspectief.


* Al meer dan 15 jaar sterk in het leggen van waardevolle verbindingen

* Wij leveren sneller, en bieden oplossingen voor vaste en tijdelijke posities

* Via HTG Executive Search direct toegang tot ons kwaliteitsnetwerk

* Wij zijn DE gesprekspartner voor Directie en bestuurders

* Ervaar de zorgvuldigheid en geleverde kwaliteit van HTG Executive Search


Ziet U niet een geschikte vacature, maar U wilt wel kenbaar maken dat U geïnteresseerd bent in een volgende stap in Uw carrière? Laat dan hier Uw open sollicitatie achter!

Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met ca. 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. HTG Executive Search is onderdeel van de Holland Talent Group en middels dit label vervullen wij senior management- en directie posities in het bedrijfsleven.

Voor een open sollicitatie stuurt U Uw CV naar bart@hollandtalentgroup.com. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bart Maas, Directeur, HTG Executive Search, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.