Administratief commercieel medewerker (15 tot 20 uur) – Leiden

Organisatie

Klaar voor een leuke job bij één van de leukste opdrachtgevers in Leiden?

Wij zijn gevestigd in het centrum van Leiden en groeien fors. Wij zijn voor onze organisatie op zoek naar eenAdministratief commercieel medewerker (15 tot 20 uur)

“zelfstandige flexibele job”


Functie

In deze gave rol ben je verantwoordelijk voor het invoeren en updaten van prospects en klantgegevens in ons geautomatiseerde systeem. Je verzamelt gegevens en je zorgt ervoor dat onze Consultants op de hoogte worden gehouden van de nieuwste vacatures. Daarnaast voer je licht administratief werk uit en ben je in deze functie onderdeel van een informeel team.

Functie-eisen

Opleiding vinden wij niet belangrijk. Instelling, teamwork en doorzettingsvermogen wel. Je bent gewend om te werken met geautomatiseerde systemen en vindt het leuk om werkzaam te zijn in een ondersteunende rol. Uiteraard beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Aanbod

Een zelfstandige job met veel vrijheid in een klein en hecht team van ondernemende collega’s. De sfeer is uitstekend en ongedwongen. Je kunt deze job eventueel combineren naast een andere baan of studie. Verder heb je aantrekkelijke verdiensten, heerlijke koffie en flexibiliteit met je werktijden. Het kantoor is centraal gelegen en is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.Inlichtingen

De Holland Talent Group is een arbeidsbemiddelaar met een stevige focus op Finance. Wij zijn al 25 jaar actief op de arbeidsmarkt en hebben een krachtig netwerk opgebouwd, zowel in het bedrijfsleven als bij kandidaten. Gezien onze achtergrond en ervaring zijn wij DE partner voor klant en kandidaat!

Zin om te praten? Laten we afspreken! Dit kan eenvoudig door je CV te mailen naar sjaak@hollandtalentgroup.com. Op basis daarvan maken we graag tijd voor jou.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Sjaak Oudshoorn, Directeur, Holland Talent Group, Morssingel 11, 2312 AZ Leiden. Telefoon 071-3030035. Voor alle overige vacatures van de Holland Talent Group ga je naar www.hollandtalentgroup.com.