Logo

“Met trots presenteren wij ons team!”

Bart Maas

Directeur

Ik ben Bart Maas, mede-eigenaar van de Holland Talent Group. Na een jarenlange carrière als financial executive besloot ik in 2009 om mijn expertise en netwerk in te zetten als zelfstandig ondernemer op het gebied van arbeidsbemiddeling. Inmiddels bestaat de Holland Talent Group uit een breed en enthousiast team, gehuisvest in het mooie Leiden. De uitdagende marktomstandigheden inspireren me om ons succes uit te bouwen. Graag ontmoet ik klanten en kandidaten om te werken aan opnieuw zo’n ultieme match.

T. 0651223960 | E. bart@hollandtalentgroup.com

Sjaak Oudshoorn

Directeur

Graag stel ik me voor. Mijn naam is Sjaak Oudshoorn en ik ben mede-eigenaar van de Holland Talent Group. In 2005 heb ik FISO Financiële Functies, de voorloper van de Holland Talent Group, opgericht. Sinds 1996 ben ik aktief in het werkveld van Interimmanagement en Werving & Selectie. Eerst een aantal jaren als interim financial en vanaf 1999 als intermediair. Voor 1996 ben ik werkzaam geweest bij een aantal (internationale) MKB(+) bedrijven in een financiële rol. Deze ervaring komt me goed van pas bij het selecteren van de juiste financial. Het zijn van intermediair is een boeiend en afwisselend vak en geen dag is hetzelfde. De grootste voldoening krijg ik altijd weer als een kandidaat via onze bemiddeling ergens aan de slag gaat.

T. 0634776693 | E. sjaak@hollandtalentgroup.com

Radbout Rodermond

Salesmanager Finance

Mijn naam is Radbout Rodermond en ik werk sinds 2007 als Salesmanager op de afdeling Finance. Met een enthousiaste en positieve instelling probeer ik iedere dag een kandidaat blij te maken met een nieuwe baan en een opdrachtgever met die ene top-kandidaat! Dit doen wij in ons topteam in uitstekende samenwerking en op enthousiaste wijze, elke dag weer!

T. 0629008241 | E. radbout@hollandtalentgroup.com

Richard Ruwaard

Salesmanager Finance

Mijn naam is Richard Ruwaard, geboren en getogen in Katwijk. Sinds mei 2014 ben ik werkzaam bij de Holland Talent Group als Sales Manager Finance. Ik vind het een uitdaging om de spil te zijn tussen de kandidaten en de opdrachtgevers. Het matchen van ‘perfecte kandidaten’ voor onze opdrachtgevers geeft veel energie en voldoening. De Holland Talent Group voelt aan als een warm bad waar ik in terecht ben gekomen. Met veel enthousiasme, betrokkenheid en een gezonde ambitie staan zij open voor opdrachtgevers, kandidaten en werknemers.

T. 0643442948 | E. richard@hollandtalentgroup.com

Serni Kwidama

Salesmanager Techniek

Ik ben Serni Kwidama en werk voor het specialisme  techniek. Van oorsprong heb ik een bedrijfskundige achtergrond en sinds een aantal jaar hou ik me met veel plezier bezig ben het bemiddelen van technici. Ik ben geïnteresseerd in mensen en wil weten wat hun drijft, motiveert en in wat voor omgeving ze het best tot hun recht komen. Integriteit en transparantie in de communicatie over wat je wel en niet van elkaar kunt verwachten vind ik zeer belangrijk. Het vinden van de ideale match tussen kandidaat en bedrijf is hetgeen waaruit ik mijn passie haal en echt van kan genieten.

T. 0642804720 | E. serni@hollandtalentgroup.com

Nol Kloosterman

Salesmanager Finance

Ik ben Nol Kloosterman en al geruime tijd actief bij de Holland Talent Group in de regio Rotterdam. Met ruim 20 jaar ervaring in het bemiddelen van personeel op interim- en detacheringsbasis was mijn conclusie dat het maar om 1 ding gaat. “Iedereen is eigenaar van zijn eigen leven”. Zo niet, dan is er iets niet in orde.

Juist in mijn werk gaat het over dit eigenaarschap door het bieden van goede kansen en uitdagingen. Dat zowel kandidaat en klant keuzes kunnen maken en met een goed gevoel verder kunnen. Dat is waar ik voor ga en waar de Holland Talent Group voor staat.

T. 0622714751 | E. nol@hollandtalentgroup.com

Quirine Kuzee

Intercedente

Mijn naam is Quirine Kuzee en ik werk sinds 2017 bij de Holland Talent Group, waarbij ik het uitzendbureau Primaflex onder mijn hoede neem.
Als intercedent is het mijn taak om voor bedrijven de juiste werknemers te vinden. Dit is iets wat ik vol passie doe en het geeft me dan ook een fijn gevoel wanneer ik zowel werkgever als werknemer blij kan maken met de juiste keuze.

T. 0646161155 | E. quirine@primaflex.nl